2019-09-21 Dubbele workshop Ilse Beunen ( Sogetsu)

Een tweetal uitdagende workshops, s’ ochtends was het thema “Abstracte lijnen” , Als materiaal had ze Equisetum en Gerbera-bloemen meegebracht, en gekleurde houten lamellen. Menig deelnemer werd door de opdracht uit de comfort zone gehaald .
Na de lunch was het thema “Massa met herfstbladeren”.
Het was duidelijk dat iedereen zich bij deze opdracht beter thuis voelde. Er werd geregen en gebonden dat het een lieve lust was. De bladeren werden tot massa’s gemaakt, aan de tak gebonden en vervolgens werd kleur in het arrangement gebracht middels een zonnebloem. Als die te groot was, kon ook een Gerbera worden gebruikt. Sommigen gaven de voorkeur aan uitgebloeide zonnebloemen of ander herfst materiaal als ondersteuning van de tak en de massa.

Aan het eind van de middag werden de verschillende arrangementen weer van een gefundeerd en leerzaam commentaar voorzien en daarna gefotografeerd.
Deze twee workshops waren voor de deelnemers heel verschillend en boeiend. Het enthousiasme van Ilse was duidelijk merkbaar. We hebben allemaal een fantastische dag gehad met workshops die door een geweldige ikebana-kunstenares werden gegeven.

Haar facebook pagina is erg populair en heeft duizenden volgers. Naar facebook pagina Ilse Beunen

Kijk ook eens op de website van Ilse Beunen, hier kun je je ook aanmelden voor haar nieuwsbrief die ze wekelijks verstuurt.  Naar website Ilse Beunen
Ook leuk om te volgen zijn haar facebookpagina: 
Naar Facebookpagina Ilse Beunen

en haar Instagram account:
Naar Instagram pagina Ilse Beunen

Return to Top ▲Return to Top ▲